Aslı Kilci’den Türkiye Birinciliği: Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aldı

Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Kilci ve danışmanı Muhammet Öztürk, büyük bir başarıya imza attı.

Teknoloji 5.10.2024 10:36:00 0
Aslı Kilci’den Türkiye Birinciliği: Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan


**Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden Büyük Başarı**

TEKNOFEST 2024'ün heyecan verici bölümlerinden biri olan 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri yarışmasında, Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Aslı Kilci’nin projesi büyük bir başarı elde etti. Projesiyle Sosyal ve Beşeri Bilimler dalında Türkiye birinciliği kazanan Kilci, başarı yolculuğunda öğretmeni ve danışmanı Muhammet Öztürk’ün rehberliğinde ilerledi.

**Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ödül**

Adana’da düzenlenen ödül töreninde Aslı Kilci, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Kilci’nin bu başarısı, Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi için büyük bir gurur kaynağı oldu. Hem öğretmeni Muhammet Öztürk hem de öğrencisi Aslı Kilci, bu prestijli ödülün ardından daha büyük projelerle yollarına devam etmeyi hedefliyor.

**TEKNOFEST 2024 ve Kutup Araştırmaları**

TEKNOFEST 2024, teknoloji ve bilim alanında birçok genç yeteneği bir araya getiren bir platform sunmaya devam ediyor. Bu yılki etkinlikte, kutup araştırmalarına yönelik projeler büyük ilgi topladı. Aslı Kilci’nin sosyal ve beşeri bilimler alanındaki kutup araştırması da bu ilgiyi üzerine çekerek Türkiye birinciliğiyle taçlandı.

Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi, öğrencilerine sağladığı bilimsel araştırma desteği ve danışmanlık hizmetleriyle geleceğin bilim insanlarını yetiştirme konusundaki kararlılığını sürdürüyor.


#TEKNOFEST2024 #AslıKilci #DumlupınarBİLSEM #CumhurbaşkanıErdoğan #KutupAraştırmaları #MuhammetÖztürk #TürkiyeBirinciliği


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.