Tarih: 20.07.2022 17:45

Asfaltlama çalışmaları sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kentin değşik cadde ve sokaklarında asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

 

Afyonkarahisar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, asfalt sezonunun başından bu yana Afyonkarahisar’ın dört bir yanını rahat ve konforlu bir ulaşımla buluşturmak için yoğun bir çalışma sergileyen Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Belediye tarafından Afyonkarahisar’ın güzelleştirilmesi ve modern hale getirilmesi için yürütülen çalışmalar her geçen gün hızla artarak ilerliyor.

 

Ekipler, asfaltlamada ara bağlantı yollarının da yer aldığı pek çok güzergâhta kısa sürede binlerce ton asfalt çalışması yapıldı. 71 bin 220 ton sıcak asfalt, yollarla buluşturulurken yatırım programına alınan noktalarda ise çalışmalar sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 60 iş makinesi, 100 personelle ana arterler, caddeler, sokaklar ve mahalleler olmak üzere plan dâhiline aldığı noktalarda 7/24 mesai harcıyor.  Planlamalar kapsamında bu sezon; Yenice Mahallesi, 1180 Sokak, Cumhuriyet Mahallesi, Fatih Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, Ertuğrulgazi Mahallesi, Orhangazi Mahallesi, Çakır Mahallesi ve Abdülhamid Han alt geçidinden OSB Kavşağına kadar olan bölgelerde sıcak asfalt çalışması yapıldı. İş programı devam ederken, sathi kaplama çalışmaları ise önümüzdeki günlerde başlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI