Tarih: 07.11.2021 11:55

Mamak Belediyesi Basketbol Takımı potada rakibine geçit vermedi

Facebook Twitter Linked-in


Türkiye Basketbol Ligi 6. haftasında Manisa Büyükşehir Basketbol Takımı’nı, Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda konuk eden Mamak Belediyesi Basketbol Takımı rakibini 102-99 mağlup etti.

“Mamak ilk yarıda üstünlüğünü korudu”
İlk çeyreğe etkili başlayan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, rakibine pota altında geçit vermeyerek rakibini dış atışlara zorladı. Yeşil-Beyazlıların pivotu Comanche ise boyalı alanda iyi ritim yakaladı ve skoru 15-9’a taşıdı.Molaya giden konuk ekip moladan istediği gibi dönemedi ve Mamak Belediyesi Basketbol Takımı üstünlüğü korudu ve bu çeyreği 23-15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte oyuna iyi başlayan konuk ekip 8-0’lık seri yakalayarak 29-28 öne geçmeyi başardı. Çeyreğin bitimine 5 dakika kala Mamak’ın yıldızı Veal, üçlükleriyle takımını tekrar öne geçirdi ve Yeşil-Beyazlılar devre arasına 47-45 önde gitti.

'Uzatmada 8-0’lık seri yakaladılar'
Uzatmada tecrübeli oyuncuları ile yayın gerisinden skor kaydeden Manisa maçın bitimine 3 dakika kala skoru 94-90 getirerek farkı 4 sayıya kadar çıkardı. Cevap vermekte gecikmeyen Yeşil-Beyazlılar, 8-0’lık seri yakaladı ve 98-94 öne geçmeyi başardı.Kalan dakikalarda da üstünlüğü bırakmayan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı karşılaşmadan uzatma sonunda 102-99 galibiyetle ayrıldı.

Haber Resimleri


,,


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI