Eğitim-Bir-Sen, Teşkilat buluşmasında bir araya geldi

Eğitim-Bir-Sen, Teşkilat buluşmasında bir araya geldi

Eğitim 25.03.2022 16:45:56 0
Eğitim-Bir-Sen, Teşkilat buluşmasında bir araya geldi
Ardından kürsüye Eğitim-Bir-Sen Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı geldi. Ramazan Çakırcı; “Sorunları biliyoruz. Kurulduğumuzdan bu yana yaptığımız gibi, sorunları çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diyen Çakırcı, “Dün konuştuğumuz yüzlerce sorunu birer birer çözdük ve bunu ‘Emek Mücadelemizle 802 Kazanım’ kitabımızla tarihe not düştük. Sözleşmeliler ve 3600 ek gösterge gibi, kamu görevlilerinin yıllardır kanayan yarası olan önemli konuların toplu sözleşme masasına dahi gelemeyeceğini söyleyenlere karşın mücadelemizi sürdürdük. İki konuda da çözüm yolunda aşama kaydedildiğini görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Sendikalı olan ve olmayan ayrımını da 6. Dönem Toplu Sözleşme’de ortaya koyduklarını belirten Çakırcı, şunları söyledi: “Şu anda örgütlü olanları teşvik eden bir sistem yine bizim çabalarımızla hayata geçmiş bulunmaktadır. Bu kazanımları önce masada sonra sahada adım adım götürerek, gece gündüz demeden mücadele ederek, alın terimizle ve örgütlü gücümüzle elde ettik” dedi.

Haber Resimleri


,,,,,

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.