Yozgat’ta yollarda yenileme ve genişletme çalışması yapılacak

Yozgat’ta yollarda yenileme ve genişletme çalışması yapılacak

Çevre 24.03.2022 16:40:34 0
Yozgat’ta yollarda yenileme ve genişletme çalışması yapılacak
Yozgat Belediyesi, şehir merkezinde trafik akışını rahatlatacak yol yapım ve bakım çalışmalarına inşaat sezonu ile birlikte başlayacak. Yoğun olarak kullanılan ve çetin geçen kış mevsimiyle birlikte tuzlama ve kar küreme çalışmaları nedeniyle bozulan bazı yollarda yenileme çalışması başlayacak. Bu kapsamda şehir merkezinde ulaşımı rahatlatmak için Yurt Caddesi’nde de yol genişletme ve bağlantı yollarda çalışma gerçekleştirilecek.
Yurt Caddesi’nin alternatif bir yol olacağını söyleyen Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “20 metre genişliğindeki yol, Et ve Süt Kurumu kavşağından başlayacak, Kentpark ve Şehir Hastanesine kadar ulaşacak. Yol çalışması için belediye meclisimiz karar aldı, bütçesi ayrıldı. Genişlemeden dolayı yol kenarlarında bazı noktalarda mülkiyet sorunu çıkıyor. Bu sorunu da vatandaşlarımızla görüşerek çözüyoruz. İnşaat mevsiminin başlamasıyla bu yolumuzda da çalışma başlayacak” dedi.

Haber Resimleri


,

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.