Tarih: 26.02.2022 15:20

MATSO Başkanı Güngör: 'E-ticaret Türkiye’de de hızla büyüyor'

Facebook Twitter Linked-in

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi tarafından üyelere yönelik düzenlenen eğitim ve seminerler sürüyor. MATSO tarafından üyelerine yönelik olarak toplantı salonu’nda e-ticarete giriş, Facebook ve Instagram reklamcılığı eğitimi, Google ads reklamcılığı, Google Analytics olmak üzere 4 ana başlıkta gerçekleşen “E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimi”, Eğitmen Raşit Doğan tarafından verildi. İki gün süren ve yoğun katılımın olduğu eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör tarafından verildi.
'E-ticaret büyüyor'
Sertifika töreninde konuşan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, e-ticaretin dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çok hızlı büyüdüğünü belirterek Oda üyelerinin e-ticaretteki pazardan pay almalarını sağlamak için eğitimle desteklediklerini söyledi. Hedeflerinin Oda üyelerini ve çalışanlarını değişen dünyadaki alışveriş alışkanlıklarına göre hazırlamayı amaçladıklarını belirten Başkan Güngör, pandemi döneminde e-ticaretin çok fazla önem kazandığını söyledi.
Son yıllarda internet kullanımının yaygınlaşmasıyla sanal ortamda daha fazla zaman geçirildiğini kaydeden Güngör, “üyelerimizin değişen çağa göre ayak uydurarak e-ticarette başarılı olmalarına katkı sağlamasını amaçlıyoruz. Her geçen gün gelişen ve çeşitlenen ödeme sistemleri altyapısı ile Türkiye e-ticaretin gelişimi için önemli bir potansiyele sahip. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de e-ticaretin önemli bir büyüme potansiyeli taşıdığını görüyoruz. Bu nedenle e-ticaret ile ilgili eğitim düzenledik. Bu tür eğitim ve seminerlerimiz sürecek' diye konuştu.
Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Haber Resimleri


,,,,,


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI