Koyun otlatırken domuzun saldırısına uğradı

Koyun otlatırken domuzun saldırısına uğradı

Asayiş 17.02.2022 17:10:43 0
Koyun otlatırken domuzun saldırısına uğradı
Koyunlarını otlatırken domuzun saldırısına uğrayarak yaralanan Abdullah Alcan köpekleri sayesinde hayatta kaldığını ifade etti. Köpekleri olmasaydı domuzun kendisini öldürebileceğini ifade eden Alcan olay anında çok korktuğunu dile getirdi.

“Köpeklerim olmasaydı ölecektim”
Selimiye Barajı kenarında koyunlarını otlatırken domuzun saldırısına uğraşan Abdullah Alcan olay anını şu şekilde anlattı:
“İki köpek karşıdan domuzu kovalıyordu. Ben de Selimiye Barajı boyunda koyun otlatıyordum. Domuz oradan geçerken benim de iki köpeğim var onlarla karşılaşınca bana çarptı ve beni hastanelik etti. Köpeklerim olmasaydı domuz beni öldürecekti. O an orada koyunlarımı bıraktım telefonlar çekmediği için yola düşerek yakınlardaki köyden yardım istedim. Yakın köyden minibüs gelerek beni Atatürk Şehir Hastanesi’ne getirdiler. Acil serviste hemen müdahale ettiler ve bacağıma 50-55 dikiş atıldı. Domuzun bana saldırması anında köpekler olmasaydı kendimi öldü saymıştım”.

Haber Resimleri


,,,,

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.