ÇAKÜ’de online proje eğitimi

ÇAKÜ’de online proje eğitimi

Yaşam 14.02.2022 16:35:32 0
ÇAKÜ’de online proje eğitimi
TÜBİTAK 2237B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında 10-12 Şubat 2022 tarihleri arasında “Doğa Bilimleri Alanında Uygulamalı TÜBİTAK Proje Önerisi Hazırlama Eğitimi” başarıyla tamamlandı. Kızılırmak Meslek Yüksek Okulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Erdin Dalkılıç koordinatörlüğündeki eğitimler, Orta Doğu Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Meryem Beklioğlu, Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Uğur Bozkaya, Ankara Üniversitesinden Doç. Dr. Emre Keskin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden Doç. Dr. Ülgen Aytan ile Çankırı Karatekin Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ülkü Nihan Tavşanoğlu ve Doç. Dr. Melike Bilgi Kamaç tarafından hem teorik tem de uygulamalı dersler şeklinde gerçekleştirildi.
Üç günlük yoğun bir eğitim sürecinde katılımcılar kendi hazırladıkları proje dokümanları üzerinden veya önermeyi planladıkları proje fikirlerinde destek istedikleri hususları eğitmenlerle tartışmak suretiyle proje eğitimlerini tamamlama olanağı buldu.

Haber Resimleri


,,

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.