Üniversitede Stratejik Plan hazırlıkları devam ediyor

Üniversitede Stratejik Plan hazırlıkları devam ediyor

Yaşam 8.02.2022 09:15:37 0
Üniversitede Stratejik Plan hazırlıkları devam ediyor
Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhammet Ruhat Yaşar, Prof. Dr. Halil Aldemir ve Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım; Genel Sekreter Necdet Bozgeyik, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Memet Tüfekçi ile akademik birim amirleri katıldı.
Toplantıda, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Kestane’nin sunumu ile 7 Aralık Üniversitesi 2023-2027 stratejik planının hazırlanması sürecine ilişkin bilgiler paylaşıldı. Kestane, Mevcut stratejik plana dair durum değerlendirilmesinden hareketle Üniversitenin gelecek beş yıllık süreçte gelişime açık olan alanları vurgulandı. 2023-2027 stratejileri, eğitim ve araştırma odaklı olarak belirlendi. Gelecek süreçte Üniversitenin stratejik amaçları, hedefleri ve performans göstergeleri açıklığa kavuşturuldu. Uygulamada atılması gereken adımlar üzerinde durulan toplantıda; stratejik planın Üniversitenin geleceği üzerindeki bireysel, birimsel ve kurumsal olarak önemi vurgulandı.

Haber Resimleri


,

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.