Bayırköyspor 3’üncü lig hedefine adım adım koşuyor

Bayırköyspor 3’üncü lig hedefine adım adım koşuyor

Spor 13.12.2021 14:05:09 0
Bayırköyspor 3’üncü lig hedefine adım adım koşuyor
Bayırköy Şehit Ömer Halisdemir Stadı’nda oynan BAL grup 7’nci hafta müsabakasında Bayırköyspor kendi saha ve seyirci önünde Eskişehir Sağlıkspor’u 2-0 yenerek, puanını 13’e çıkardı. Maça iyi başlayan Bayırköyspor maçın 19’uncu dakikasında Cüneyt Balçık’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı ev sahibi ekibinin 1-0’lık üstünlüğü ile geçildi. Maçın ikinci yarısına da atak bir futbolla başlayan Bayırköyspor, maçın 75’inci dakikasında bir penaltı atışı kazandı. Topun başına Cüneyt Balçık bu atışı gole çeviremedi. Maçın 90+2’inci dakikasında gelişen bir Bayırköyspor atağında penaltıyı değerlendiremeyen Cüneyt Balçık hem kendisinin hem de takımın 2’inci golüne imza attı. Bu golden sonra maç sona ererken, Bayırköyspor maçı 2-0 kazandı. Alınan 3 puanla Bayırköyspor puanını 13’e çıkarırken, 10 takımlı ligde 3’üncü sıraya yükseldi.
Ligdeki diğer bir Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor ise, Yunusemrespor’a deplasmanda 2-0 kaybederek, 13 puanla 4’üncü sıraya geriledi. Ligde 17 puanla Anadolu Üniversitesi liderliğini sürdürürken, TKİ Tavşanlıspor ise 14 puanla 2’inci sırada yer aldı.

Haber Resimleri


,,,,

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.