Akşener'in Afyon'daki ilk durağı belli oldu

Akşener'in Afyon'daki ilk durağı belli oldu

Siyaset 14.08.2023 16:52:00 0
Akşener

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocatepe’den Zafer Haftası Kutlamalarında Halka Seslenecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 26 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan Zafer Haftası kutlamaları kapsamında Afyonkarahisar'ın sembol mekanı Kocatepe'den halka hitap edecek. 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Genel Başkan Akşener'in programı hakkında bilgi paylaşarak duyuruda bulundu.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Genel Başkan Meral Akşener'in 26 Ağustos tarihinde Kocatepe'den Afyonkarahisar halkına sesleneceğini açıkladı. 

Mısırlıoğlu, bu özel etkinlik çerçevesinde Akşener'in hemşerileriyle buluşacağını belirterek şunları söyledi: 

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi ve parti temsilcilerimiz, Zafer Haftası'nı Afyonkarahisar'da gerçekleşecek etkinliklerle kutlamak üzere ilimize gelecekler. 

Genel Başkanımız, sembolik öneme sahip olan Kocatepe'den seslenmeyi tercih etti. 26 Ağustos'ta, büyük zaferin kazanıldığı bu anlamlı mekanda bir araya gelerek birlik, beraberlik ve manevi duygularla zaferimizi paylaşacağız.”

#Afyonkarahisar #Başkan #Kocatepe #Zafer #Haftası


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.