AK Parti Milletvekili Arslan: “Halkımızla Birlikteyiz, Talepleri Not Aldık”

*'Türkiye Buluşmaları' kapsamında önce Aydın, şimdi de İstanbul'a görevlendirilen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Gaziosmanpaşa ilçesini adım adım ziyaret ederek ilçe sakinlerini dinledi.

6.10.2024 15:46:00 0
AK Parti Milletvekili Arslan: “Halkımızla Birlikteyiz, Talepleri Not Aldık”

Arslan "topladığımız talepleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğiz" dedi.*

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, "Türkiye Buluşmaları" programları kapsamında Aydın'dan sonra İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde  ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe Başkanı Fatih Aydemir ve teşkilat mensuplarıyla ilçenin dört bir yanını ziyaret eden Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlıklara iletmek üzere Gaziosmanpaşa sakinlerinin taleplerini dinledi.

*"Talepleri toplayıp sunacağız"*

Arslan yaptığı açıklamada "'Her daim birlikte, özümüzden geleceğe' sloganı ile AK Parti Genel Merkezimiz tarafından ülkemizin her köşesine görevlendirilen milletvekillerimiz gibi ben de Aydın ilinden sonra İstanbul ilimizde Gaziosmanpaşa ilçemize görevlendirilerek teşkilatımızla bir araya geldik. İlçe Başkanımız Fatih Aydemir ve teşkilatımızın katılımlarıyla halkımızla buluştuk. Oldukça verimli geçen ziyaretlerimizde vatandaşlarımızı birinci ağızdan dinleyerek sohbet ettik, taleplerini not aldık. Her zaman, her platformda halkımızla birlikte olmaya devam ediyoruz, bundan sonra devam edeceğiz. Burada vatandaşlarımızın bizlere ilettiği talepleri tek tek not alarak ilgili bakanlıklarımıza ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunacağız." dedi.

İki gün boyunca İstanbul’da programlara katılan Arslan son olarak Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın tespitleri ile gerçekleşen Türkiye Buluşmaları programının kapanış toplantısına katıldı. Arslan Gaziosmanpaşa ilçesinde başta sağlık kuruluşları olmak üzere çok sayıda kurum ve esnafı ziyaret etti.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.