AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı Yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen programda, Afyonkarahisar’ın geleceğine dair önemli açıklamalarda bulunuldu.

Siyaset 4.08.2024 14:07:00 0
AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı Yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Özdemir öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi

Özburun Belediye Başkanı Bünyamin Özdemir, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla kasabada bulunan ilk ve ortaokulu ziyaret etti.

Afyonkarahisar Valisi Ders Zilini Çaldı: Eğitim Dönemi Başladı!

Yeni eğitim-öğretim yılı, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla Kocatepe İlkokulu’nda yapılan törenle başladı.

Hamidiye Köyü’nde Yol ve Parke Çalışmaları Devam Ediyor

MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Koyuncu, Hamidiye Köyü’nde devam eden yol ve parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. 1

Motofest 2024 Sıla Konseri ile Taçlandı

Afyonkarahisar'da düzenlenen NG Afyon Motofest 2024, unutulmaz bir finalle sona erdi.

Başkan Selçuk Çetinkaya’dan eğitime büyük destek

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya'nın talimatları doğrultusunda, Afyonkarahisar merkezde okuyan Çıraklık, Lise ve Üniversite öğrencilerinin ücretsiz taşınacağı açıklandı.

AK Parti Milletvekili Dr. Hasan Arslan'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, sosyal medya hesabından 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilere başarılar diledi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı düzenlenen programla yeni il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımlarıyla gerçekleşen programa AK Parti teşkilatları yoğun katılım sağladılar. Programda konuşan Bakan Göktaş, “Ecdadımızın emaneti olan bu güzel şehri, her alanda güçlü kılarak geleceğe taşımak hepimizin sorumluluğudur. Bu anlayışla, 2002’den bugüne kadar yapılan 138 milyar liranın üzerinde yatırımla Afyonkarahisar’a büyük hizmetler yapıldı” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı düzenlenen programla yeni il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Programa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, il yönetim kurulu üyeleri, kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu katılım sağladı. 

 

“Afyonkarahisar her anlamda hizmetin geldiği bir şehir”

 

Programda konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, “Afyonkarahisar her anlamda hizmetin geldiği ve kamu yararına herkesin bu noktada faydalandığı bir şehirdir. Bizler 22 yıldır zaten AK Parti hükümeti olarak özellikle Aile Bakanlığımızın şehrimize birçok katkısı ve desteğini gördük. Bundan sonra da görmeye devam edeceğiz. Sayın Bakanımızın ana ocağının Afyonkarahisar olması da bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Sayın bakanımız Afyonkarahisar ile ilgili konularda sağ olsun desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. Elbette makul olan her talebimizi olumlu yaklaşıyor biz bu noktada sayın bakanımız ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Bu program vesilesi ile önceki dönem yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder, yeni yönetim kurulu üyelerimize görevlerinde muvaffakiyetler dilerim” dedi. 

 

“Şehrimize hizmet getirmeye devam edeceğiz”

 

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise yaptığı konuşmada, “Afyonkarahisarlı hemşehrimiz sayın bakanımızı ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Teşkilatımızla şimdiye kadar olduğu gibi bundan böylede birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Yeni Türkiye Yüzyılı’nın inşasında bu kadrolarla gece-gündüz demeden 22 yıllık süre zarfında nasıl ki büyük hizmetler kazandırmışsak şehrimize daha güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar büyük gayret ve çabaları bulunan önceki dönem yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu üyelerimizi de tebrik ediyor başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah” dedi. 

 

“Yorulma kelimesini unutarak şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz”

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise, “Öncelikle il yönetimimize seçilen dava arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Önceki dönemlerde görev almış arkadaşlarımızı da bu vesile ile teşekkür ederim. Önümüzde ki süreçte inşallah Turgay Şahin başkanımız ile birlikte Afyonkarahisar’ın tamamına hep birlikte daha çok hizmet edeceğiz. Yeni dönemde çok sorumluluğumuz var, Milletimize karşı görevlerimiz var, bu bilinç ile hep birlikte yorulma kelimesini dahi unutarak çalışacağız. Ben böyle anlamlı bir buluşmada bizlerle eşlik Aile Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’a da teşekkür ediyorum. Şehrimiz için, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimiz için Cumhurbaşkanımız Sn. recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

“Afyonkarahisar nice rol model kadınlar yetiştirecek”

 

Programda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin ise, “Afyonkarahisar münevver bir şehirdir diyen Evliya Çelebi’nin sözünden yola çıkarak rol model kadınlar yetiştiren Kadınanalar Melek Peyker, Naime Gevher ve Asiye Sultanların, Güneş Hatunların, Mutahara Hatunların diyarında sayın bakanımızı ağırlamaktan dolayı son derece gururluyum. Sayın Bakanımız bugün bizleri kırmayarak bu toplantıyı daha da anlamlı hale getirdiler. Ben Afyonkarahisar’ın bundan sonra ki süreçte de sayın bakanımız gibi nice cevherler nice rol model kadınlar yetiştireceğine inanıyorum. Önümüzde ki süreçte de yol arkadaşlarımızla birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağız inşallah.  Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi hürmet ve sevgi ile selamlıyorum” dedi. 

 

“2002’den bu yana 128 milyarın üzerinde Afyonkarahisar’a hizmet yapıldı”

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş programda yaptığı konuşmada, “Anadolu’nun kilidi, doğu ile batının kavşak noktası kentimize değer katmak için çalışıyoruz. Ecdadımızın emaneti olan bu güzel şehri, her alanda güçlü kılarak geleceğe taşımak hepimizin sorumluluğudur. Bu anlayışla, 2002’den bugüne kadar yapılan 138 milyar liranın üzerinde yatırımla Afyonkarahisar’a büyük hizmetler yapıldı. Sosyal hizmet merkezlerimizle bu şehrin kadınlarına, çocuklarına, yaşlılarına, engellilerine hizmet ediyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızla 7’den 77’ye vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu noktada Afyonkarahisar’da ve Antalya’da 'Bireysel Sosyal Hizmet Danışmanlığı Modeli'nin pilot uygulamasını başlattık. Bu kapsamda bugün Afyonkarahisar’da 350 otizmli birey ve ailesi için sosyal hizmet danışmanlarımız görevlendirdik. Bu modelle, otizmli bireylerin kendilerine ve ailelerine destek vermeye başladık. Danışmanlarımız her aileye, ihtiyaçları doğrultusunda belirli aralıklarla takibini yapıyorlar. Böylece, otizmli bireylerin en uygun hizmetlere ulaşması için aileyle birlikte çalışarak karar alma süreçlerine yardımcı oluyoruz. Bunun yanı sıra ailelerimize psikososyal destek hizmeti veriyoruz” dedi. 

 

“Cumhurbaşkanımız tüm Dünyaya adalet ve eşitlik için sesini yükseltti”

 

Sözlerine şöyle devam eden Bakan Göktaş, “Sayın Cumhurbaşkanımız Dünya beşten büyüktür çıkışıyla her zaman adalet ve eşitlik için sesini yükselterek, adil ve dengeli bir sistemin kurulması gerekliliğini dile getirdi. Filistin’den Yemen’e, Libya’dan Ukrayna’ya kadar derin krizlerin yaşandığı her bölgede her daim mazlumun ve mağdurun sesi oldu. Kudüs'ü savunmanın insanlığı savunmak, barışı savunmak, farklı inançlara saygıyı savunmak olduğu inancıyla Filistin mücadelesini her daim sürdüreceğini dile getirdi. Filistin davası bizim öz meselemiz, Filistinliler can kardeşimizdir. Asırlardır barışın ve huzurun temsilcisi olan Filistin toprakları, bugün ne yazık ki, hala bir ateş çemberi altında tutuluyor. 75 yıldır işgal altında olan Filistin, bütün dünyanın gözü önünde yağmalanıyor. Çatışmalar nedeniyle Gazze’de hayatını kaybeden 40 bine yakın Filistinlinin çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşuyor. Bugün Filistinli kardeşlerimiz soykırıma uğruyor. Uluslararası Adalet Divanı’nın İsrail'in Gazze, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da işgalci olduğunu tespit etmesine rağmen İsrail işgallerine devam ediyor” dedi. 

 

“İsrailli kendini bilmez bir bakan”

 

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki gösteren Göktaş, şöyle devam etti: “İsrailli kendini bilmez bir Bakan, Sayın Cumhurbaşkanımızın adını ağzına almaya cüret ederek, pervasızca demokrasi dersi verme hadsizliğinde bulunabiliyor. Bugün soykırım suçluları, bu mücadelenin yılmaz savunucusu İsmail Haniyye’yi hain bir suikast sonucu şehit etti. Haniyye, inandığı gibi yaşadı, yaşadığı gibi öldü. Bütün ömrünü Filistin davasına adadı. Verdiği mücadeleyle kendinden sonra gelen tüm nesillere örnek oldu. Gazze’nin şehitler kervanına katılan Haniyye’ye Allah'tan rahmet diliyorum. Özgür Filistin davası uğruna şehit olan tüm Filistinli kahramanları rahmetle yad ediyorum. Tüm Filistin halkına ve Filistin davasına gönül vermiş insanlara sabır ve başsağlığı diliyorum. Nehirden denize, özgür Filistin için dualarımız onlarla. İsrail, Gazze'de işlediği soykırımın üstünü kapatamayacak ve er ya da geç bu insanlık dışı vahşetin hesabını adalet önünde verecek. Bütün dünyanın sessiz kaldığı bu büyük insanlık dramına, Filistinli kardeşlerimizin uğradığı soykırıma sessiz kalmayacağız. Her daim Filistin’in haklı mücadelesini savunmaya devam edeceğiz.”

 

Programın akabinde ise Erkmen Belediyesi işletmesinde olan Taş Kafe’de vatandaşlarla bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet gerçekleştirildi. 


Pazartesi 29.5 ° / 14.2 °
Salı 29.7 ° / 16.8 °
Çarşamba 29 ° / 16 °
Belediye

Başkan Özdemir öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi

Özburun Belediye Başkanı Bünyamin Özdemir, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla kasabada bulunan ilk ve ortaokulu ziyaret etti.

Genel

Afyonkarahisar Valisi Ders Zilini Çaldı: Eğitim Dönemi Başladı!

Yeni eğitim-öğretim yılı, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla Kocatepe İlkokulu’nda yapılan törenle başladı.

Genel

Hamidiye Köyü’nde Yol ve Parke Çalışmaları Devam Ediyor

MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Koyuncu, Hamidiye Köyü’nde devam eden yol ve parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. 1

Genel

Motofest 2024 Sıla Konseri ile Taçlandı

Afyonkarahisar'da düzenlenen NG Afyon Motofest 2024, unutulmaz bir finalle sona erdi.

Belediye

Başkan Selçuk Çetinkaya’dan eğitime büyük destek

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya'nın talimatları doğrultusunda, Afyonkarahisar merkezde okuyan Çıraklık, Lise ve Üniversite öğrencilerinin ücretsiz taşınacağı açıklandı.

AK Parti Milletvekili Dr. Hasan Arslan'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, sosyal medya hesabından 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilere başarılar diledi.

Özel Sandıklı Engelli Bakım Merkezi Sakinlerine Hüdai Kaplıcaları’nda Keyifli Gün

Özel Sandıklı Engelli Bakım Merkezi sakinleri, Sandıklı Belediyesi tarafından düzenlenen geziyle Hüdai Kaplıcaları’nda unutulmaz bir gün geçirdi.

Genel

Tunceli Ovacık'ta Zırhlı Araç Kazası: Dört Jandarma Personeli Şehit Oldu

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev sırasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu dört Jandarma personeli şehit oldu, bir asker ise yaralandı. Afyonkarahisar Valiliği, sosyal medya hesabından şehitler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.