Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Ticareti Yapan Firari Hükümlü Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Hakkında 16 yıl 4 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.B., düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı.

4.10.2024 09:54:00 0
Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Ticareti Yapan Firari Hükümlü Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürüttüğü önleyici kolluk devriyelerinde büyük bir başarıya daha imza attı. Hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Sesli Yazılı veya Görüntülü bir İleti İle Hakaret, Kasten Yaralama, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçlarından toplamda 16 yıl 4 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.B., Afyonkarahisar il merkezinde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Suçlu Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Yakalanan S.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edeceğini bir kez daha vurguladı. Bu başarılı operasyon, jandarma ekiplerinin disiplinli ve özverili çalışmalarının bir sonucudur.

Afyonkarahisar genelinde asayişin sağlanması ve suçluların yakalanması konusunda yoğun bir şekilde çalışan jandarma ekipleri, halkın güvenliği için operasyonlarına devam etmektedir.

 

#Afyonkarahisar #JandarmaOperasyonu #UyuşturucuTicareti #Asayiş #SuçVeCeza #HalkınGüvenliği #Tutuklama

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.