Afyonkarahisar'da Sağlık Alanında Yeni Dönem: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin Temeli Atıldı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde inşa edilecek olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin temel atma töreni ve Çocuk Acil Servisi ile Çocuk Poliklinikleri açılışı, Vali Yiğitbaşı ve protokol ile gerçekleşti.

Genel 22.07.2024 14:25:00 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde inşa edilecek olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin temel atma töreni ve Çocuk Acil Servisi ile Çocuk Poliklinikleri açılışı, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde inşa edilecek olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin temel atma töreni ile Çocuk Acil Servisi ve Çocuk Poliklinikleri açılış töreni, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve Hakan Şeref Olgun ile protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yenilikçi Sağlık Alanı

Kapasitesi toplam 200 yatağa kadar artırılabilecek olan 108 oda ve 17 adet rehabilitasyon ünitesiyle hizmet verecek Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, sağlık alanında önemli bir yenilik sunacak. Hem hastaların en iyi şekilde tedavi almasını sağlayacak hem de bölgedeki sağlık hizmetlerine katkı sunacak.

Turizmine Katkı

Bu yeni hastane, sadece sağlık alanında değil, aynı zamanda turizm açısından da büyük bir önem taşıyor. Sağlık turizmi kapsamında bölgeye gelecek olan yerli ve yabancı turistler, hastanenin sunduğu imkanlardan yararlanabilecek. Bu da bölge ekonomisine katkı sağlayacak.

#Afyonkarahisar #SağlıkBilimleriÜniversitesi #FizikTedavi #Rehabilitasyon #SağlıkTurizmi #ÇocukAcilServisi #ÇocukPoliklinikleri


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.