Afyonkarahisar'da Orman Yangını: Söndürme Çalışmaları Sürüyor

Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesi Yeşilhisar Köyü yakınlarında çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor.

12.10.2024 19:46:00 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesi Yeşilhisar Köyü’ne 2 kilometre uzaklıkta, Amberdere mevkiinde çıkan orman yangını, 16.20 civarında başladı. Bölgedeki yangını söndürme çalışmaları orman ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla sürdürülüyor. Çevre köylüler de yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Milletvekili Hasan Arslan'dan Geçmiş Olsun Mesajı

Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Hasan Arslan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda yangınla ilgili gelişmeleri aktardı. Arslan, yangının çıkış saati ve yerine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:

“Hocalar ilçesi Yeşilhisar Köyü’ne 2 km uzaklıkta Amberdere mevkisinde saat 16.20 civarında başlayan orman yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Geçmiş olsun diliyor, yangının söndürülmesi için çalışmalarını sürdüren orman ve itfaiye ekiplerimiz ile çevre köylülerimize kolaylıklar diliyorum. Bütün ekiplerimiz bölgede ve canhıraş çalışmalarına devam ediyor.”

Tüm Ekipler Seferber Edildi

Yangın sonrası bölgeye hızla sevk edilen orman ve itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda çevre köylüler de yangın söndürme çalışmalarına katılarak destek veriyor. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, ekipler tüm güçleriyle alevleri kontrol altına almak için müdahalede bulunuyor.

Hasan Arslan'ın mesajında da belirttiği gibi, yangının kısa sürede söndürülmesi ve çevrede daha fazla hasar oluşmaması adına büyük bir çaba harcanıyor.


#AfyonkarahisarYangın #HocalarOrmanYangını #HasanArslan #YangınSöndürme #YeşilhisarKöyü #Amberdere

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.