Tarih: 11.10.2024 17:01

Afyonkarahisar’da Kaçak Silah Operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

Nuribey'de Kaçak Silah Operasyonu

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Nuribey beldesinde ikamet eden A.Ü. isimli şahsın, ruhsatlı silahlarının yanında yasa dışı silah ve fişek ticareti yaptığına yönelik alınan istihbarat üzerine harekete geçildi. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden A.Ü.'nün evine ve eklentilerine baskın düzenlendi.

Çok Sayıda Silah ve Fişek Ele Geçirildi

Yapılan aramalarda, 2 av tüfeği, 1 yarı otomatik av tüfeği, 1 kısa dipçikli av tüfeği, 1 tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 3 havalı tüfek, 888 adet tabanca fişeği, 305 av tüfeği fişeği, 225 kurusıkı tabanca fişeği, 2 adet kılıç ve çeşitli silah aksesuarları ele geçirildi. Ayrıca tabanca ve av tüfeklerine ait yedek parçalar ile 1 cep telefonu ve sim kartı da operasyon kapsamında bulundu.

Kaçakçılıkla Mücadelede Kararlılık

A.Ü. isimli şahsa, 2521 Sayılı Kanun kapsamında ruhsatsız av tüfeği ve ruhsatsız kurusıkı tabanca bulundurmaktan dolayı idari para cezası uygulanırken, olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, silah kaçakçılığına karşı mücadelesine kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.


#Afyonkarahisar #Nuribey #KaçakSilah #SilahOperasyonu #Jandarma




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI