Tarih: 10.08.2023 11:38

Afyonkarahisar'da Doğa Belgeseli ve Fotoğraf Sergisi açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Afyon Eğitim Vakfı'nın düzenlediği etkinlikler kapsamında, "GEL, KAL, DÖN, OL" adlı Afyon Doğa Belgeseli gösterimi ve Hakan Yılmaz'ın "Afyon'da Gökyüzü" kişisel fotoğraf sergisi, katılımcılara kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

Eğitim ve kültür alanında önemli bir role sahip olan vakıf, bu etkinliklerle doğayla iç içe anlamlı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

12 Ağustos 2023 Cumartesi günü saat 17.00'de, Afium Outlet ve Eğlence Merkezi'nin içinde yer alan Cinemovie mekânında gerçekleşecek olan etkinlikte, "GEL, KAL, DÖN, OL" adlı Afyon Doğa Belgeseli gösterimi ve fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirilecek. 

Etkinliğin ziyaretçileri, belgeselde sunulan doğanın güzellikleriyle iç içe unutulmaz bir deneyim yaşayacaklar. 

Ayrıca, Hakan Yılmaz'ın "Afyon'da Gökyüzü" temalı kişisel fotoğraf sergisi, gökyüzünün büyüsünü karelerde yakalamış fotoğraf sanatına ilgi duyanları kendine çekecek.

Bu etkinliklerin arkasında, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu 2. Başkanı Burhanettin Çoban'ın öncülüğünde bir araya gelen ekip bulunuyor. 

Katılımcılar, bu etkinlikler aracılığıyla hem doğanın güzelliklerine tanıklık edecekler hem de sanatsal bir atmosferde kendilerini bulacaklar.

Afyon Eğitim Vakfı'nın düzenlediği "GEL, KAL, DÖN, OL" adlı Afyon Doğa Belgeseli gösterimi ve Hakan Yılmaz'ın "Afyon'da Gökyüzü" kişisel fotoğraf sergisi, 12 Ağustos'ta Afium Outlet ve Eğlence Merkezi'nde kapılarını açacak. 

#Afyonkarahisar #Sergi #Belgesel #Fotoğraf 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI