Afyonkarahisar'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu

Genel 8.09.2023 08:55:00 0
Afyonkarahisar

Meteoroloji, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu. 

Yurdun iç ve kuzey kesimlerinde ise şiddetli yağışlar beklendiği, sel ve heyelanlara karşı da dikkatli olunması uyarısı geldi.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuzeydoğudan kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI: Rüzgârın; Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

AFYONKARAHİSAR °C, 28°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA °C, 28°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kuzeybatı ilçeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ESKİŞEHİR °C, 24°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KONYA °C, 29°C

Parçalı ve az bulutlu

#Afyonkarahisar #HavaDurumu #Hava #Yağış #Yağmur #Rüzgar #Bulut #Sağanak


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.