Afyonkarahisar’da Afet Bilinci Etkinliği

13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü'nde, Afyonkarahisar AFAD tarafından Park Afyon AVM’de afet fotoğrafları sergisi ve bilgilendirme standı açılacak.

12.10.2024 13:34:00 0
Afyonkarahisar’da Afet Bilinci Etkinliği



Afyonkarahisar AFAD, 13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü dolayısıyla önemli bir etkinliğe imza atıyor. Park Afyon AVM’de düzenlenecek olan fotoğraf sergisi ile afetler hakkında farkındalık oluşturulması hedefleniyor. Vatandaşlara afet risklerinin azaltılması ve korunma yolları hakkında bilgilendirmeler yapılacak.

Sergi ve Bilgilendirme Standı
10:00 ile 22:00 saatleri arasında açık olacak sergide, Türkiye ve dünyada yaşanmış büyük afetlerden çekilen fotoğraflar sergilenecek. Ayrıca, afetler hakkında bilgi veren bir stand da ziyaretçilere açık olacak. AFAD yetkilileri, afet risklerine karşı alınabilecek önlemler konusunda vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunacak.

Tüm Vatandaşlar Davetli
Afyonkarahisar AFAD, tüm vatandaşları bu anlamlı sergiye davet ediyor. Hem afet bilincinin arttırılması hem de afetlerin önlenmesine yönelik farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.


#AfetRisklerininAzaltılması #AFADAfyonkarahisar #AfetBilinci #FarkındalıkSergisi #UluslararasıAfetGünü #AfetFarkındalığı #ParkAfyonAVM #Afyonkarahisar

 


Anahtar Kelimeler: Afyonkarahisar Bilinci Etkinliği

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.