Afyonkarahisar’da 5 Yıl 3 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı devriyesinde, çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 5 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.G., Merkez ilçesinde yakalandı.

20.09.2024 15:02:00 0
Afyonkarahisar’da 5 Yıl 3 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik icra edilen önleyici kolluk devriyesi sırasında, Kadına Karşı Basit Yaralama ve Bilişim Sistemlerinin Banka ve Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçlarından 5 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.G. isimli şahıs Merkez ilçesinde yakalandı.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
Yakalanan K.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Şahsın iki ayrı suçtan yargılandığı ve cezasının kesinleştiği açıklandı.

Jandarmanın Suçla Mücadelesi Sürüyor
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelede kararlı tutumunu sürdürüyor. Vatandaşların güvenliği için operasyonlara aralıksız devam ediliyor.


#Afyonkarahisar #Jandarma #Hırsızlık #KadınaŞiddet #Dolandırıcılık #Adalet #Güvenlik #SuçVeCeza


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.