Tarih: 25.10.2024 12:20

Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı, TEKNOFEST Şampiyonlarını Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, TEKNOFEST Yarışmaları'nda önemli dereceler kazanan lise öğrencilerini ve danışman öğretmenlerini makamında kabul etti. 

TEKNOFEST 2024'te farklı kategorilerde başarı gösteren öğrenciler, ilimize büyük gurur yaşattı.

Kutup Araştırmaları Kategorisi'nde Birincilik

Aslı Kilci ve danışman öğretmeni Muhammet Öztürk, Kutup Araştırma kategorisinde birincilik kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Akıllı Ulaşım Kategorisi'nde Birincilik

Akif Recep Pehlivan ve Gazi Eren Yıldız, danışman öğretmenleri Fahri Atlay ile birlikte Akıllı Ulaşım kategorisinde birinci olarak Afyonkarahisar’a bir başarı daha kazandırdılar.

İklim Değişikliği Kategorisi'nde Dereceler

Abdurrahman Lafçı, Ömer Faruk Demir, Tunahan Kalıcak ve danışman öğretmenleri Hidayet Kılcan ile Savaş Özbey, İklim Değişikliği kategorisinde ikinci oldular. 

Aynı kategoride üçüncülüğü ise Büşra Likoğlu, Mustafa Yiğit Dereli, Yalçın Akman ve danışman öğretmenleri Yıldız Leblebiciler elde etti.

Eğitim Teknolojileri Kategorisi'nde Üçüncülük

Ela Ünlü, Yiğit Taşyürek, Bayram Güçlü, Yağız Alancı, Hayrettin Eğmen ve danışman öğretmenleri Ali Ünlü ise Eğitim Teknolojileri kategorisinde üçüncülük kazanarak ilimizi başarıyla temsil ettiler.

Vali Yiğitbaşı, gençlerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Afyonkarahisar’ın genç beyinleriyle gurur duyuyoruz. Sizler, geleceğin teknoloji yıldızlarısınız. 

Çalışmalarınızın devamını diliyor ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz" şeklinde konuştu.

#TEKNOFEST #Afyonkarahisar #Gururumuz #GeleceğinYıldızları #Teknoloji




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI