Afyonkarahisar Ülkü Ocağı Başkanı Oğuz Kağan Diler Mevlid Kandili mesajı

Afyonkarahisar Ülkü Ocağı Başkanı Oğuz Kağan Diler Mevlid Kandili dolayısıyla yaptığı basın açıklamasında; ”Türk İslam âleminin Mevlid Kandilini Kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Siyaset 7.10.2022 10:35:00 0
Afyonkarahisar  Ülkü Ocağı Başkanı Oğuz Kağan Diler Mevlid Kandili mesajı

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler ;Mevlid Kandili, peygamberimiz Hz. Muhammed’in bizlere sunduğu bütün değerleri ve öğütlerini anlama ve yaşama bakımından çok önemlidir.

 Peygamber efendimizin ahlakı, davranış biçimi, birlik ve beraberliğe verdiği önem daha iyi şekilde anlaşılmalı ve idrak edilmelidir.

Bu manevi hissiyat ve değerlerin yaşanması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılmasında bizlere önemli görevler düşmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerimle Türk-İslam Âleminin mübarek kandilini kutlar, Ülkemizin ve Milletimizin birlik ve dirliğine, insanlık âleminin barış ve huzuruna vesile olmasını daha nice, Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.