Tarih: 02.08.2022 15:40

Afyonkarahisar, Spor Salonuna kavuşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Sahipata mahallesinde yaptırılan Spor Salonu’nda ikmal çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; Sahipata Mahallesi'nde yapımına başlanan Spor Salonu'nun inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kenti futbol ve salon sporlarında turnuva ve kamp merkezi haline getirmek için önemli projelere imza atan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Sahipata Mahallesi'ne modern bir Spor Salonu kazandıracak.

Spor salonu, antrenman salonları ile birlikte bin 500 seyirci kapasiteli tesis; futsal, voleybol ve hentbol gibi salon sporlarına ev sahipliği yapacak. Tesislerde çok amaçlı spor salonunun yanı sıra, fitness salonu, antrenman alanları, idari alanlar ve aktivite alanları bulunuyor.

Yaklaşık 3 bin 300 metrekare alan üzerine inşa edilen tesis Afyonkarahisar'ın spor turizminde gelişmesi adına önemli bir rol üstleniyor.  Gençlerin birçok spor dalını aynı anda yapmalarını sağlayacak tesis, geleceğin milli sporcularının yetişmesi için bir başlangıç noktası olacak.

Vatandaşların ve bölgenin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek yatırımlarını sürdüren Belediye, vizyon projelerden birini daha hayata geçirmek adına çalışırken Spor Salonunun Ekim ayında hizmete alınması hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI