Afyonkarahisar Merkez 2.OSB'nin Altyapı İhtiyacı İçin Önemli Görüşme

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, milletvekilleri ve ATSO başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret etti.

20.09.2024 14:55:00 0
Afyonkarahisar Merkez 2.OSB

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, milletvekilleri ve ATSO başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret ederek, şehrin öncelikli taleplerini ve Merkez 2. OSB’nin altyapı ihtiyaçlarını iletti.



Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i makamında ziyaret etti. Bu önemli ziyarette, Afyonkarahisar’ın öncelikli talepleri ve Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) altyapı ihtiyaçları gündeme getirildi.

Milletvekilleri ve ATSO Başkanı Katıldı
Ziyarete, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de katılım sağladı. 


Vali Yiğitbaşı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’e nazik kabulü ve destekleri için teşekkürlerini sundu. Görüşme, Afyonkarahisar’ın kalkınmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.


#Afyonkarahisar #ValiYiğitbaşı #StratejiVeBütçeBaşkanlığı #OSBAltyapı #AfyonTalepleri #EkonomikKalkınma #AfyonOSB

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.