Afyon'da Okul Sporları Başvuruları İçin Geri Sayım Başladı

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları müsabakalarına katılmak isteyen okulların, basketbol, futbol, futsal, hentbol ve voleybol branşlarında taahhütlerini 1 Kasım 2024'e kadar tamamlamaları gerekiyor.

8.10.2024 15:10:00 0
Afyon

Branş Taahhütleri İçin Son Gün Yaklaşıyor
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları müsabakalarına katılım sağlayacak okulların branş taahhütlerini 1 Kasım 2024 Cuma günü saat 23.59’a kadar tamamlamaları gerektiğini duyurdu. Basketbol, futbol, futsal, hentbol ve voleybol gibi takım sporlarına katılacak okulların başvuruları bu tarihe kadar yapılmalıdır.

 

Ferdi Branşlara Katılım
Takım sporları dışında bireysel olarak ferdi branşlara katılmak isteyen okullar, fikstürler bölümünden ilgili branş açıklamalarını takip ederek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Bu başvurular, müsabakalara katılım için zorunlu olup, sürecin zamanında tamamlanması önem arz etmektedir.

 

Okul Sporları Faaliyetleri 18 Kasım’da Başlıyor
Okul sporları müsabakaları 18 Kasım 2024 tarihinde başlayacak. Öğrenciler, çeşitli spor branşlarında yeteneklerini sergileme ve rekabet etme fırsatını yakalayacak. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tüm katılımcılara başarılar dileyerek, spor dolu bir eğitim öğretim yılı temenni etmektedir.

 


#OkulSporları #Basketbol #Futbol #Futsal #Hentbol #Voleybol #FerdiBranşlar #Afyonkarahisar #GençlikveSporBakanlığı #20242025OkulSporları #SporDoluYıl

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.