"Afyon Kocatepe Üniversitesi KBT2 Takımı, TEKNOFEST’24’te Türkiye Üçüncüsü Oldu"

TEKNOFEST’24’te Savunma, Uzay ve Havacılık Kategorisinde yarışan Afyon Kocatepe Üniversitesi KBT2 Takımı, Türkiye genelinde üçüncülük elde etti.

Genel 3.10.2024 11:13:00 0

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), TEKNOFEST’24 kapsamında gerçekleştirilen Savunma, Uzay ve Havacılık kategorisinde büyük bir başarıya imza attı. 

Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması'nda Türkiye üçüncülüğüne layık görülen KBT2 Takımı, akademik danışmanları Öğr. Gör. Tamer Aslan öncülüğünde projelerini sergiledi. 

Takım üyeleri Ömer Duman, İrem Sağlam, Yılmaz Kozan ve Yunus Yıldırım bu önemli başarıyı elde ederek Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni gururlandırdı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, KBT2 Takımı'nı başarılarından dolayı tebrik etti ve TEKNOFEST'te sergiledikleri özverili çalışmalar için teşekkürlerini sundu.

#AfyonKocatepeÜniversitesi #TEKNOFEST24 #SavunmaUzayVeHavacılık #BilimveTeknoloji #TürkiyeÜçüncüsü #AkademikBaşarı #KBT2Takımı


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.