729 Gencin Kamuya Ataması Gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, devletin şefkatli ellerinde yetişen 729 gencin kamu kurum ve kuruluşlarına atamasının yapıldığını duyurdu.

Güncel 30.09.2024 12:35:00 0
729 Gencin Kamuya Ataması Gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, devletin şefkatli ellerinde yetişen 729 gencin kamu kurum ve kuruluşlarına atamasının yapıldığını duyurdu.Göktaş, gençlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.


 

729 Gencin Kamuya Ataması Gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, devletin şefkatli ellerinde yetişen 729 gencin daha kamu kurum ve kuruluşlarına atamasını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Göktaş, bu atamaların gençlerin yeteneklerini ve potansiyellerini ortaya koymaları için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

“Tüm İmkanlarımızla Gençlerimizin Yanındayız”

Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada, gençlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için devletin tüm imkanlarını seferber ettiklerini dile getirerek, "Her bir gencimizin, görevlerinde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve büyük başarılara imza atacağına olan inancımız tam" dedi. 

Bakan Göktaş: Gençlerin Başarılarına İnancımız Tam

Göktaş, devletin sağladığı fırsatların gençlerin kendilerini geliştirmesi için büyük önem taşıdığını ve bu atamalar sayesinde gençlerin potansiyellerini daha fazla gösterebileceğini belirtti. Göktaş, "Gençlerimizin ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancımız tam" diyerek, atanan gençlerin görevlerinde büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.



#MahinurÖzdemirGöktaş #GençAtamaları #AileveSosyalHizmetlerBakanlığı #Gençİstihdamı #KamuAtamaları #729Genç #GeleceğinTemsilcileri

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.