4 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen operasyon kapsamında, Kasten Yaralama suçundan hakkında kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası bulunan K.K., Sülümenli beldesinde yakalandı.

25.10.2024 15:56:00 0
4 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı


Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suçluların yakalanması ve kamu güvenliğinin sağlanması amacıyla yürüttüğü önleyici kolluk devriyesi çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, aranan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik operasyonlarda başarılı bir sonuç daha elde edildi.

4 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Sülümenli beldesinde icra edilen devriye esnasında, Kasten Yaralama suçundan hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.K. isimli şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Kolluk kuvvetlerinin dikkatli çalışması sonucunda tespit edilen şahıs, jandarma ekiplerinin titiz operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

Cezaevine Teslim Edildi
Yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

Jandarma Suçla Mücadelede Kararlı
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, kamu düzeninin korunması, suç ve suçlularla mücadelenin devamlılığının sağlanması amacıyla yürüttüğü operasyonlara hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların güvenliği için her türlü önlemi alan jandarma ekipleri, bu süreçte kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.


#Afyonkarahisar #Jandarma #KastenYaralama #Sülümenli #Asayiş #Güvenlik #Tutuklama

 


Anahtar Kelimeler: Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.