3. Uluslararası Büyük Taarruz Kısa Film Festivali Başlıyor!

Afyonkarahisar'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Büyük Taarruz Kısa Film Festivali, 8-11 Ekim 2024 tarihleri arasında sinemaseverleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Genel 7.10.2024 10:47:00 0
3. Uluslararası Büyük Taarruz Kısa Film Festivali Başlıyor!

Afyonkarahisar'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Büyük Taarruz Kısa Film Festivali, 8-11 Ekim 2024 tarihleri arasında sinemaseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilecek festival, birbirinden değerli film gösterimleri, söyleşiler ve ödüllü yapımlarla dolu dolu bir program sunuyor.

Büyük Taarruz Kısa Film Festivali 8 Ekim’de Başlıyor

Afyonkarahisar, 8-11 Ekim 2024 tarihleri arasında 3. Uluslararası Büyük Taarruz Kısa Film Festivali’ne ev sahipliği yapacak. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen festivalde, dünyanın dört bir yanından kısa filmler ve belgeseller sinemaseverlerle buluşacak. 

Festival kapsamında, film gösterimlerinin yanı sıra yönetmen, yapımcı ve oyuncularla söyleşiler de gerçekleştirilecek.

Festivalin Açılış Gecesi: Özgür Filistin Onur Ödülü

Festival, 8 Ekim Salı günü Akrone Otel Kocatepe Kongre Merkezi’nde saat 19.30’da yapılacak açılış töreni ile başlayacak. 

Açılış töreninde, "Özgür Filistin Onur Ödülü" Darin J. Sallam’a takdim edilecek. Açılış filmi olarak ise Yafa’dan Portakal adlı yapım gösterilecek.

Festivalin İkinci Günü: Kısa Filmler ve Söyleşiler

9 Ekim Çarşamba günü, Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde kısa film gösterimleri yapılacak. 

Yönetmen ve yapımcıların katılımıyla düzenlenecek söyleşilerle, sinemaseverler filmler hakkında daha derinlemesine bilgi sahibi olma fırsatı bulacak.

Üçüncü Gün: Belgesel ve Kutsal Işık Gösterimi

10 Ekim’de, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde ve Akrone Otel Kocatepe Kongre Merkezi’nde belgesel gösterimleri yapılacak. 

Ayrıca, "Kutsal Işık" isimli belgesel de izleyicilerle buluşacak. Gün boyunca devam edecek etkinliklerde, yönetmen Nawrus Abu Saleh söyleşilere katılacak.

Kapanış Gecesi ve Ödüller

Festivalin kapanış gecesi ise 11 Ekim Cuma günü Akrone Otel Kocatepe Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

Saat 19.30’da yapılacak ödül töreni öncesinde, "Gönül Dağı" dizisi ekibinin katılımıyla bir panel düzenlenecek. 

Kapanış gecesinde Türk Sineması Onur Ödülü ise Hülya Koçyiğit’e takdim edilecek. Festival, Della Miles konseri ile son bulacak.

#BüyükTaarruzFilmFestivali #Afyonkarahisar #KısaFilm #Sinema #FilmGösterimleri #ÖdülTöreni #TürkSineması #KültürSanat #HülyaKoçyiğit #DellaMiles


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.