Tarih: 21.09.2022 16:00

15 yeni avukat yemin ederek mesleğe adım attı

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Barosu’nda yapılan törende stajlarını tamamlayan 15 genç avukat yemin ederek mesleğe ilk adımlarını attılar.

Afyonkarahisar Barosu’nda düzenlenen törende konuşan Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, “Kıymetli genç meslektaşlarım aramıza hoş geldiniz. Salonda bulunan anne ve babalarınızın gözlerindeki heyecanı ve gururu görüyorum. Ne mutlu onlara çocuklarını okuttular, mezun ettiler ve nihayet onların mesleklerini yapmaya başlayacakları bu onurlu göreve ilk adımlarını attıkları törende sizin yanınızdalar” dedi.

Bora olarak iyi ve kötü güne meslektaşlarının yanında olduğunu hatırlatan Başkan Şahin, “Eski ve yeni kıymetli meslektaşlarım bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada iyi günde kötü günde Afyonkarahisar Barosu olarak her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Aramıza katılan 15 yeni meslektaşımız kendilerinden önceki meslektaşları gibi işlerini en güzel şekilde yapacaklarına inanıyorum. Avukatlık dünyanın en eski mesleklarinden biri. Antik çağlardan bu yana kadar adaletin yılmaz savaşçılarının arasına hoş geldiniz” diye konuştu.

Yapılan törenden sonra Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, stajlarını bitirerek belgelerini almaya hak kazanan, Hakan Kalaycı, Mevlüt Furkan Eker, Hayati Çelikkaya, Ayşe Nihan Battal, Burak Yıldırım, Şakire Nur Lafçı, Sude Şenel, Veli Karayel, Tuğba Nur Deveci, Nazik Tek, İrem Çavdar, Hanife Kaya, Muhammet Demirel, Fahri Fevzi Kartal ve Mustafa Burak Yavuz’a belgelerini verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI