101. Yıl Coşkusu: Cumhuriyet Bayramı Hazırlıkları Başladı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 101. yıl dönümü kutlamaları için Dinar Kaymakamlığı'nda yapılan toplantıda bayram programı hazırlıkları ele alındı.

Genel 9.10.2024 17:15:00 0
101. Yıl Coşkusu: Cumhuriyet Bayramı Hazırlıkları Başladı

 

Cumhuriyet Bayramı Hazırlıkları

Dinar Kaymakamlığı toplantı salonunda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı için önemli bir hazırlık toplantısı yapıldı. Dinar Kaymakamı Kemal Duru’nun başkanlık ettiği toplantıda, kutlamaların düzeni ve kurumlar arası iş birliği detaylı şekilde ele alındı. Katılımcılar, bayram günü yapılacak etkinlikler ve görev dağılımları konusunda fikir birliğine vardı.

Katılım ve Koordinasyon

Toplantıya, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, İlçe Jandarma Komutanı Fuat Topal, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tolga Pazar ve ilçedeki diğer kamu kurum amirleri katıldı. Toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının bayram günü görev alacağı iş ve işlemler detaylı olarak görüşüldü. Ayrıca, intizamın ve koordinasyonun sağlanması adına gerekli tedbirler üzerinde duruldu.

Bayram İçin Yoğun Hazırlık

29 Ekim’de Cumhuriyet’in 101. yılını coşkuyla kutlamak için Dinar’da yapılacak hazırlıkların, tüm detaylarıyla planlanarak karara bağlandığı bu toplantıda, kurumlar arası uyumun önemi bir kez daha vurgulandı.

#CumhuriyetBayramı #101Yıl #Dinar #BayramHazırlıkları #Kaymakamlık #Koordinasyon


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.